Mijn rapport

Logistiek

Powered by CONNECTED
DALI

Agrofood/Biobased

BioVoice
Smart Farming
Human Capital
BioBase4SME
Hightech meets Telers

Hightech Maintenance

Breda Robotics
DCMC
SeaBioComp
Skillslab Lasrobotisering
Samenwerken voor het mkb

Creatieve dienstverlening

Themadag BUas
Creating Smart Businesses

Startups

Gravity Tray
SimpleTap

Groei MKB

Successtory Groei MKB
Symbiosis4Growth
Financieringstafel
Samenwerking in de regio

Vestigers

Michael Lewis: De blik naar buiten
Lead Me

Stuur mij deze rapportage toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Highlight: Samenwerken voor het mkb

REWIN is actief betrokken bij allerlei andere initiatieven in de regio, en daarbuiten, die bijdragen aan het informeren, faciliteren en verder helpen van bedrijven in hun transitie naar hightech maintenance. Bijvoorbeeld:

 

 

Data Value Centre Smart Industry (DVC-SI): voor het mkb

Ondernemingen helpen meerwaarde te creëren en concurrerender te worden met data, dat is het doel van het DVC-SI. Het Center ondersteunt ondernemers, beslissers en professionals bij het optimaal inzetten van data. Zo kunnen zij processen optimaliseren, nieuwe diensten en verdienmodellen ontwikkelen en de daarvoor benodigde kennis en competenties versterken.
Met een laagdrempelige aanpak helpt DVC-SI de Nederlandse maakindustrie in te spelen op de zich snel ontwikkelende data-economie. Zo kunnen bedrijven hun concurrentiepositie versterken. REWIN is aangesloten bij het DVC-SI.

Samenwerking Fieldlab Campione

Voorspellend onderhoud zorgt ervoor dat machines 100% beschikbaar blijven. Met sensoriek, artificial intelligence, robotica en het Internet of Things moeten snel stappen gezet kunnen worden. De bereidheid van toekomstgerichte ondernemers om daarin te investeren is groot. REWIN zoekt mkb-bedrijven die de nieuwe technieken willen inzetten en onderzoekt onder andere de mogelijkheden tot een samenwerking tussen Breda Robotics en het Smart Industry Fieldlab Campione in Rijen.