Mijn rapport

Logistiek

Powered by CONNECTED
DALI

Agrofood/Biobased

BioVoice
Smart Farming
Human Capital
BioBase4SME
Hightech meets Telers

Hightech Maintenance

Breda Robotics
DCMC
SeaBioComp
Skillslab Lasrobotisering
Samenwerken voor het mkb

Creatieve dienstverlening

Themadag BUas
Creating Smart Businesses

Startups

Gravity Tray
SimpleTap

Groei MKB

Successtory Groei MKB
Symbiosis4Growth
Financieringstafel
Samenwerking in de regio

Vestigers

Michael Lewis: De blik naar buiten
Lead Me

Stuur mij deze rapportage toe

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Highlight: BioBase4SME

Het Interreg North-West Europe project BioBase4SME (2016 – augustus 2019), waarin REWIN partner was, had als doel start-ups en mkb’ers te helpen bij het overwinnen van (niet-)technologische hindernissen bij het naar de markt brengen van hun innovatie. Het project had hiervoor 3,5 jaar de tijd en een totaal budget van circa 5.83M€ te besteden. BioBase4SME bracht kennisstromen tussen professionele dienstverleners en ondernemers uit Noordwest Europa (NWE) tot stand die de afgelopen 3 jaar leidden tot een sterk, interregionaal netwerk.

 

Het project vorderde geheel in lijn met de doelen en het geplande resultaat: het leveren van ‘Bio-Innovation Support’ aan ondernemers, mkb’ers en (regionale) overheden in de NWE-regio’s. Deze partijen zijn zelfs beter  bereikt en betrokken dan verwacht. De partners besloten daarom om de tijdelijke samenwerking om te zetten in een blijvend netwerk; het BioBase4SME Network.

Een van de laatste wapenfeiten van het project was de organisatie, door REWIN, van het derde Innovation Biocamp. Van dit intensieve ‘boot camp’  voor start-ups in de biobased economie maakten we een videoverslag, dat een goed beeld geeft van de inhoud, de setting en de sfeer.